Uskladnění čokolády

Čokoládu skladujeme na suchém místě při teplotě od 12 uskladneni cokoladydo 20 °C. Relativní vlhkost vzduchu by měla být do 70 %. Kakao snadno pohlcuje pachy, proto bysme měli čokoládu mít uskladněnou v dostatečné vzdálenosti od aromatických potravin nebo jiných výrazných vůní a pachů. Uskladněnou čokoládu chráníme před přímým slunečním světlem.

Čokoládu do fontány a na fondue můžete jednoduše uskladnit v dávkovačích potravin od firmy Zevro. Dávkovače Zevro se vyrábí ve stolním provedení nebo závěsném na stěnu. Mají objem zásobníku, podle typu dávkovače, od 0,5 do 3 litrů a mohou být buď jednoduché - single, dvojité - double nebo trojité - triple.

Zásobník dávkovače je ve spodní části opatřen patentovaným dávkovacím zařízením, které umožní jednoduchým otočením rukojeti vyskladnit potřebné množství čokolády nebo jiné potraviny. Dávkovače potravin se vyrábí v mnoha barevných provedeních.

Uskladnění čokolády

Mřížka
List

Existuje 3 produktů.

Zobrazení 1-3 z 3 položek

Dávkovač Profi Single

Profesionální dávkovač Single se od ostatních dávkovačů odlišuje robustním kovovým podstavcem, který zaručuje velkou stabilitu dávkovače. Vyniká elegantním a praktickým designem, je ideální pro uskladnění čokolády v peckách.
Cena 1 490,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Dávkovač Profi Triple

Profesionální dávkovač Single se od ostatních dávkovačů odlišuje robustním kovovým podstavcem, který zaručuje velkou stabilitu dávkovače. Vyniká elegantním a praktickým designem, je ideální pro uskladnění čokolády v peckách.
Cena 3 990,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail