Hořká čokoláda na fondue

Hořká čokoláda na fondue

Hořká čokoláda na fondue

Mřížka
List

Existuje 12 produktů.

Zobrazení 1-12 z 12 položek

Čokoláda Callebaut - Madagaskar, balení 250 g

Hořká single origine čokoláda Madagaskar s obsahem kakaa 67 %. Madagascar se proslavil svou výjimečnou vanilkou. Tento ostrov u východního pobřeží Afriky přináší také ale výbornou úrodu kakaa, většinou druhu Forastero s menší částí bobů druhů Trinitario a Criollo. Nejlepší kakao se pěstuje v severozápadním regionu ostrova nazývaném Ambanja.
Cena 89,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Ekvádor, balení 250 g

Hořká single origin čokoláda Ekvádor s obsahem kakaa 70 %. Pěstování kakaa v Ekvádoru má tradici, která sahá až do 17. století. Na začátku dvacátého století byl Ekvádor dokonce jedním z největších producentů kakaa. Mimo dlouhé historie má Ekvádor výbornou pověst i s ohledem na výjimečné kakao.
Cena 89,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Sao Thomé, balení 250 g

Hořká single origin čokoláda Sao Thomé s obsahem kakaa 70 % je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z ostrova Svatého Tomáše, který se nachází v Guinejském zálivu. Ostrov Svatého Tomáše nabízí rozmanité prostředí a klimatické podmínky od mangrových porostů na západním pobřeží až po deštné pralesy na východě.
Cena 89,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Brazil, balení 250 g

Chuťově nejzajímavější zde nabízená čokoláda. Hořká single origin čokoláda Brazil s obsahem kakaa 68,8 % je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Trinitario a Amazonian Forastera. Nachází se zde také jedna z nejpozoruhodnějších kakaových plantáží Ouro Verde, kde rostou kakaové boby pro nejnovější single origin čokoládu Callebaut - Brazil.
Cena 99,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Madagaskar, balení 2,5 kg

Hořká single origine čokoláda Madagaskar s obsahem kakaa 67 %. Madagascar se proslavil svou výjimečnou vanilkou. Tento ostrov u východního pobřeží Afriky přináší také ale výbornou úrodu kakaa, většinou druhu Forastero s menší částí bobů druhů Trinitario a Criollo. Nejlepší kakao se pěstuje v severozápadním regionu ostrova nazývaném Ambanja.
Cena 890,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Sao Thomé, balení 2,5 kg

Hořká single origin čokoláda Sao Thomé s obsahem kakaa 70 % je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z ostrova Svatého Tomáše, který se nachází v Guinejském zálivu. Ostrov Svatého Tomáše nabízí rozmanité prostředí a klimatické podmínky od mangrových porostů na západním pobřeží až po deštné pralesy na východě.
Cena 890,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Ekvádor, balení 2,5 kg

Hořká single origin čokoláda Ekvádor s obsahem kakaa 70 %. Pěstování kakaa v Ekvádoru má tradici, která sahá až do 17. století. Na začátku dvacátého století byl Ekvádor dokonce jedním z největších producentů kakaa. Mimo dlouhé historie má Ekvádor výbornou pověst i s ohledem na výjimečné kakao.
Cena 890,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Brazil, balení 2,5 kg

Chuťově nejzajímavější zde nabízená čokoláda. Hořká single origin čokoláda Brazil s obsahem kakaa 68,8 % je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Trinitario a Amazonian Forastera. Nachází se zde také jedna z nejpozoruhodnějších kakaových plantáží Ouro Verde, kde rostou kakaové boby pro nejnovější single origin čokoládu Callebaut - Brazil.
Cena 890,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail