Čokoláda na fondue

Jako čokoládu do fondue můžeme použít téměř jakoukoliv čokoládu, která má formu drobných čoček (čím menší, tím lepší), po zahřátí alespoň trochu teče (má dost kakaového másla) a hlavně takovou, která nám chutná. Výborné na čokoládové fondue jsou ochucené čokolády Callebaut.  Například jahoda namáčená v čokoládě cappuccino nebo ananas v medové čokoládě jsou opravdu gurmánskými zážitky.

Na čokoládové fondue můžete bez obav použít čokoládu, která je určena do čokoládové fontány, viz zde. Obráceně, tedy čokoládu vhodnou pro čokoládové fondue použít do čokoládové fontány je možné jen tehdy, pokud ji dostatečně naředíte kakaovým máslem nebo rostlinným olejem tak, aby tekla. Rozdíl mezi čokoládou na fondue a čokoládou do čokoládové fontány je v tom, že čokoláda do čokoládové fontány obsahuje více kakaového másla a díky tomu lépe teče.

Pokud chcete zažít něco nevšedního, doporučujeme použít na čokoládové fondue tvz. čokolády single origin. To jsou pravé čokolády pro mlsouny, kteří se nespokojí jen mléčnou nebo hořkou čokoládou, ale chtějí se přesvědčit, že mléčná čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru chutná jinak, než čokoláda vyrobená z kakaových bobů z Jávy.

Čokoláda na fondue

Mřížka
List

Existuje 22 produktů.

Zobrazení 1-22 z 22 položek

Callebaut Karamelová čokoláda GOLD 250g

Datum minimální trvanlivosti do 3.11.2023. Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády. Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašeho sortimentu. Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokolá...
Běžná cena 129,00 Kč -40% Cena 77,40 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Zlatá čokoláda Callebaut Gold - balení 1 kg

Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády. Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašeho sortimentu. Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Rozvažované balení.
Cena 439,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Sao Thomé, balení 2,5 kg

Hořká single origin čokoláda Sao Thomé s obsahem kakaa 70 % je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z ostrova Svatého Tomáše, který se nachází v Guinejském zálivu. Ostrov Svatého Tomáše nabízí rozmanité prostředí a klimatické podmínky od mangrových porostů na západním pobřeží až po deštné pralesy na východě.
Cena 990,00 Kč
Vyprodáno

Čokoláda Callebaut - Ekvádor, balení 2,5 kg

Hořká single origin čokoláda Ekvádor s obsahem kakaa 70 %. Pěstování kakaa v Ekvádoru má tradici, která sahá až do 17. století. Na začátku dvacátého století byl Ekvádor dokonce jedním z největších producentů kakaa. Mimo dlouhé historie má Ekvádor výbornou pověst i s ohledem na výjimečné kakao.
Cena 999,00 Kč
Vyprodáno

Zlatá čokoláda Callebaut Gold - balení 2,5 kg

Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády. Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašeho sortimentu. Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokolá...
Cena 999,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Arriba, balení 2,5 kg

Mléčná single origine čokoláda Arriba s obsahem kakaa 39 %. Arriba označuje kraj na severozápadě Ekvádoru. Zde se od Pacifiku až po Andy rozpíná řetězec zelených a tropicky teplých údolí. Přesně tato oblast mezi Cordillera Costanera (pobřežní pohoří) a Cordillera Occidental v Andách, je známá svými malými historickými kakaovými plantážemi.
Cena 1 049,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Jáva, balení 2,5 kg

Mléčná single origin čokoláda Jáva - 32 % kakaa - je vyrobena z kakaových bobů pocházejících z Indonéského ostrova Jáva. V jižní části Jávy se nachází krásná a vlahá provincie Pangadaran, která je proslulá produkcí velmi kvalitních světlých a aromatických kakaových bobů.
Cena 1 059,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Madagaskar, balení 2,5 kg

Hořká single origine čokoláda Madagaskar s obsahem kakaa 67 %. Madagascar se proslavil svou výjimečnou vanilkou. Tento ostrov u východního pobřeží Afriky přináší také ale výbornou úrodu kakaa, většinou druhu Forastero s menší částí bobů druhů Trinitario a Criollo. Nejlepší kakao se pěstuje v severozápadním regionu ostrova nazývaném Ambanja.
Cena 1 090,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail

Čokoláda Callebaut - Brazil, balení 2,5 kg

Chuťově nejzajímavější zde nabízená čokoláda. Hořká single origin čokoláda Brazil s obsahem kakaa 68,8 % je vyrobena z kakaových bobů odrůdy Trinitario a Amazonian Forastera. Nachází se zde také jedna z nejpozoruhodnějších kakaových plantáží Ouro Verde, kde rostou kakaové boby pro nejnovější single origin čokoládu Callebaut - Brazil.
Cena 1 090,00 Kč
Skladem
Zobrazit detail