Barevné a ochucené čokolády

Barevné a ochucené čokolády Callebaut jsou výborné na čokoládové fondue, pro čokoládové fontány a taky mají využití v čokoládových receptech, například se z nich dá vytvořit vynikající čokoládová pěna.

Barevné a ochucené čokolády Callebaut jsou obohaceny různými příchutěmi a barvami. Při použití v čokoládové fontáně dodají Vaší akci punc originality. Čokoládu Callebaut s příchutí si můžete vychutnat také rozpuštěnou ve Vašem fondue.

Můžete je ale využít i pro další sladké experimenty, například je použít do krémů, polev, ozdobení zmrzlinových pohárů nebo tvorbu pestrobarevných ozdob. Pro použití v čokoládové fontáně je nutno tyto čokolády naředit, nejlépe přidáním kakaového másla Mycryo.

Barevné a ochucené čokolády

Grid
List

Existuje 12 produktů.

Zobrazení 1-12 z 12 položek